Onze diensten

 

Beauty

Visagie & Haarstyling door Sascha Je kan bij Sascha terecht voor feestvisagie, haarstyling, bruidsvisagie, schmink en combinaties hiervan
Schoonheidsbehandelingen door Isabel Isabel is schoonheidsspecialiste en je kan bij haar terecht voor schoonheidsbehandelingen, harsen en wimperpermanent. Of gewoon simpel om wenkbrauwen te epileren en/of verven

Permanente make-up

Microblading door Sascha De pigmentatie wordt handmatig aangebracht, dus zonder machine. Net als de machinale manier van pigmenteren is Microblading echt een ambacht. Met klein een steriel speciaal ontworpen kartelmesje worden de wenkbrauwen met een pigment ingekrast. Microbladed wenkbrauwen zijn écht heel natuurgetrouw, omdat de strokes heel subtiel kunnen worden gepigmenteerd. Nog dunner dan met de machine. Deze methode is bijna niet van echt te onderscheiden en uitermate geschikt om bestaande wenkbrauwen mooi op te vullen!
Hairstroke techniek door Sascha Bij deze techniek wordt met een PMU-machine rag fijne streepjes in de huid gekrast in de kleur en vorm van haartjes in de wenkbrauw. De Hairstrokes/Haartjes techniek is een hele speciale techniek die een mooie en “natuurlijke look”geeft aan uw wenkbrauwen.  Er worden als het ware haartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in, zodat uw wenkbrauwen er “net” even wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk.

Tattoo’s

Tattoo by Steph door Steph Steph is gespecialiseerd in portretten en realistische tattoo’s. Hij wilt de tattoo’s er zo echt mogelijk uit laten zien, het 3D-effect.
Tattoo by Elvin door Elvin Elvin is gespecialiseerd in lettering en dotwork. Door zijn vaste hand zijn de lijnen superstrak en gecombineerd met dotwork kan je mooie creaties ontwerpen, bijv. mandala’s.

Laseren

Tattoo’s door Sascha Het verwijderen van een oude tattoo, of lichter maken om vervolgens een cover-up te laten zetten.
PMU pigmenten door Sascha Het lichter maken/verwijderen van oude tattoo inkten in de wenkbrauw, om vervolgens mooie natuurlijke wenkbrauwen te zetten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *